divendres, 6 de març del 2015

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 9 DE MARÇ

Espinacs
 Hola famílies !!


    Ja tenim els Espinacs a punt !!                                      

                
    Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:                                            









    •     1/2 kg. Bleda "pak choi"  
    •     1 Bròquil verd                         
    •     1/2 kg. Espinacs
    •     1 m. Alls tendres
    •     1 Col "paperina" (verda, petita)
    •     10 u. Calçots
    •     1 kg. Patates (àgria- València)          
    •     1 kg. Pomes Royal Gala
    •     1 kg. Taronges suc 
    •     1/2 kg. Mandarines (València)
    •     1/2 kg. Llimones
    •     1 m. Julivert

                  I amb la cistella de 30 € hi trobareu:

    •     1/2 kg. Bleda "pak choi"
    •     150 gr. Mesclum                                     
    •     1 Bròquil verd
    •     700 gr. Espinacs
    •     1 m. Alls tendres
    •     1 Xicoina
    •     1 Col Paperina (verda-petita)
    •     1 Àpit
    •     1/2 kg. Pastanagues
    •     1 kg Patates (àgria- València)
    •     10 u. Calçots
    •     1,5 kg. Taronges suc
    •     700 gr. Mandarines (València)
    •     700 gr. Plàtans (Canàries)
    •     1,5 kg. Pomes Royal Gala
    •     1/2 kg. Llimones
    •     1 m. Julivert

    Transport : 2 €

    Productes PER Canviar o Afegir: 
    Llenties, Cigrons, Cols de Brussel.les, Xicoina, Api-rave, Fonoll, Rúcula, Mesclum, Escarola cabell d'àngel (petita), Pastanagues, Àpit, Ceba reca, Porros, Nap blanc , Plàtans, Taronja taula, Kiwis, Alvocat, Cúrcuma fresca, Gingebre fresc.



    • Si algú volés Maduixes, les podeu encarregar. De moment les trobem d'Andalusia a 7 €/kg.

    • CALÇOTS a 0,15 €/unitat o 3,75 €/ manat de 25 u.
    • Safata vegetal per caldo: 2,80 €
    • Mongetes del ganxet noves a 7 €/kg.
    (Podeu consultar el Llistat de Preus  a la pestanya de "Productes")

    Més Productes PER Afegir:  



    QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada