divendres, 13 de març del 2015

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 16 DE MARÇ

 Hola famílies !!

Aquesta setmana ja han crescut les bledes i els enciams !,... i malauradament se'ns estan acabant les pomes !                               

            
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:                                            









  •     1/2 kg. Bledes (color o verdes)
  •     1 Enciam 
  •     1/2 kg. Espinacs
  •     100 gr. Rúcula
  •     1 Col "paperina" (verda, petita)
  •     1 Bròquil verd
  •     300 gr. Cols Brussel.les   
  •     1/2 kg Ceba reca       
  •     1/2 kg. Llimones
  •     1 kg. Taronges suc (València)
  •     1/2 kg. Kiwis (França)
  •     1,5 kg. Pomes Royal Gala
  •     2 Alvocat (Andalusia)

              I amb la cistella de 30 € hi trobareu:

  •     700 gr. Bledes (color o verdes)
  •     100 gr. Rúcula                
  •     1 Enciam
  •     700 gr. Espinacs
  •     1 m. Alls tendres
  •     1 Bròquil verd
  •     1 Col Paperina (verda-petita)
  •     500 gr. Cols de Brussel.les
  •     400 gr. Brots de Brócoli morad
  •     1 m. Remolatxa
  •     1 kg. Ceba reca
  •     1,5 kg. Taronges suc
  •     500 gr. Kiwis
  •     1/2 kg. Llimones
  •     1,5 kg. Pomes Royal Gala
  •     2 Alvocat
  •     1 m. Julivert

Transport : 2 €

Productes PER Canviar o Afegir: 
Llenties, Cigrons, Alls tendres, Calçots, Remolatxa, Brots de Brócoli morad, Patates , Xicoina, Api-rave, Fonoll, , Mesclum, Escarola cabell d'àngel (petita), Pastanagues, Àpit, Mandarines , Plàtans, Taronja taula, Julivert, Cúrcuma fresca, Gingebre fresc.


  • Si algú volés Maduixes, les podeu encarregar. De moment les trobem d'Andalusia a 7 €/kg.
  • Suc de Mandarina eco-pasteuritzat : 3,20 €/litre (envàs retornable).
  • CALÇOTS a 0,15 €/unitat o 3,75 €/ manat de 25 u.
  • Safata vegetal per caldo: 2,80 €
  • Mongetes del ganxet (excel.lents) a 6 €/kg.
(Podeu consultar el Llistat de Preus  a la pestanya de "Productes")

Més Productes PER Afegir:  



QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada