dissabte, 21 de març del 2015

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 23 DE MARÇ

Cols de Brussel.les
 Hola famílies !!                                                                      
           
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:              
                                  









    •     1/2 kg. Llenties (per coure)
    •     400 gr. Cols de Brussel.les
    •     1/2 kg. Espinacs
    •     1 m. Ceba tendre
    •     1 Enciam                                                      
    •     10 u. Calçots
    •     1 Fonoll   
    •     1 Escarola o Xicoina    
    •     1/2 kg. Bledes (color o verda)
    •     1 kg. Patates
    •     750 gr. Plàtans
    •     700 gr. Pera Conférence (Navarra)

                  I amb la cistella de 30 € hi trobareu:

    •     1/2 kg. Llenties (per coure)
    •     1/2 kg. Cols de Brussel.les            
    •     1 Enciam
    •     700 gr. Espinacs
    •     1 m. Alls tendres
    •     1 m. Ceba tendre
    •     700 gr. Bledes (color o verda)
    •     10 u. Calçots
    •     2 Fonoll
    •     1 Escarola o Xicoina
    •     1/2 kg. Brócoli morad (brots)
    •     1 kg. Patates
    •     750 gr. Plàtans
    •     1 kg. Pera Conférence (Navarra)
    •     1,5 kg. Taronges suc
    •     1 m. Julivert

    Transport : 2 €

    Productes PER Canviar o Afegir: 
    Cigrons, Alls tendres, Remolatxa, Col paperina (arrissada,  Brots de Brócoli morad, Mesclum, Rúcula, Cebes, Pastanagues, Llimones, Alvocat, Tomàquet branca (Andalusia), Kiwis, Mandarines , Julivert, Cilantre, Cúrcuma fresca, Gingebre fresc.



    • Si algú volés Maduixes, les podeu encarregar. De moment les trobem d'Andalusia a 7 €/kg.
    • Suc de Mandarina eco-pasteuritzat : 3,20 €/litre (envàs retornable).
    • CALÇOTS a 0,15 €/unitat o 3,75 €/ manat de 25 u.
    • Safata vegetal per caldo: 2,80 €
    • Mongetes del ganxet (excel.lents) a 6 €/kg.
    (Podeu consultar el Llistat de Preus  a la pestanya de "Productes")

    Més Productes PER Afegir:  



    QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada