Nosaltres

La nostra història i filosofia


Bio Espai Terres de Can Falgàs som una empresa familiar ubicada al marge esquerra del riu Fluvià, al poble de Torroella de Fluvià (Alt Empordà).
La nostra familia ens hem dedicat durant varies generacions a la pagesia. Actualment al capdavant del nostre espai “tocat per la tramuntana”hi treballem l’avi Joan Falgàs i el fill Jeroni Falgàs.

Som tres generacions, que seguint la nostra ideología per apostar per productes d’alta qualitat, i respecte per el medi ambient, hem donat un gir a la nostra producció fent-la 100% ecológica.

Creiem en la necessitat d’anar més enllà amb la nostra feina del dia a dia, poder menjar productes que realment ens nodreixin i posar el nostre granet de sorra a millorar aquesta nostra estimada Terra per deixar un futur una mica millor als nostres fills. Apostem per els productes de proximitat, de qualitat, i per la vida digne al camp.


 A en Joan Falgàs , l’avi, sempre li ha agradat escriure i deixar constància de les seves vivencies, i així ho ha fet escrivint un llibre “Un passeig per la memòria d’en Joan Falgàs” de Siurana per Xavier Cortadelles de Balec llibres.

Mercats i difusió dels nostre productes

MERCATS SETMANALS
  • Dimarts:  L’Escala (Juliol i Agost)
  • Dimecres: Begur i Banyoles
  • Dijous: L’Escala
  • Divendres: L’Escala (Juliol i Agost)
  • Dissabtes i Diumenges: L’Escala
També servim els nostres productes a:
Botigues de Productes Ecològics, Distribuidors, Restaurants i Cáterings d’escoles.