dissabte, 28 de febrer del 2015

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 2 DE MARÇ

Bleda Pak Choi
 Hola famílies !!

Aquesta setmana com a novetat ja tenim la bleda "pak choi" , una varietat asiàtica amb molts valors nutricionals, que cada cop és més habitual entre nosaltres. 

Aviat ja tindrem crescudes per fi les bledes i els espinacs. Amb aquests freds els hi costa més...
              
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:                                            
Bleda pak choi









  •     1/2 kg. Bleda "pak choi"  
  •     1 Bròquil verd                         
  •     1 Api-rave o Fonoll
  •     1 Xicoina
  •     1/2 kg. Pastanagues
  •     1/2 kg. Ceba Figueras
  •     1 kg. Patates
  •     100 gr Rúcula Salvàtica           
  •     1 kg. Pomes Royal Gala
  •     1 kg. Taronges suc
  •     1,5 kg. Taronja taula
  •     1/2 kg. Pera Conférence
  •     1/2 kg. Plàtans

              I amb la cistella de 30 € hi trobareu:

Rúcula Salvàtica
  •     700 gr. Bleda "pak choi"
  •     150 gr. Mesclum                                     
  •     1 Bròquil verd
  •     1 Col Lombarda (Veure "Receptes")
  •     1 Xicoina
  •     1 m. Julivert
  •     1 Api-rave i 1 Fonoll
  •     1 kg. Ceba Figueras
  •     1 kg. Pastanagues
  •     1 kg Patates
  •     100 gr. Rúcula Salvàtica
  •     2 kg. Taronja taula
  •     1/2 kg. Pera Conférence
  •     1 kg. Pomes Royal Gala
  •     1 kg. Taronges suc
  •     750 gr. Plàtans

Transport : 2 €

Productes PER Canviar o Afegir: 
Llenties, Cigrons, Cols de Brussel.les, Col verda (petita), Col Lombarda, Calçots, Escarola cabell d'àngel (petita), Brócoli, Àpit, Julivert, Nap negre, Porros, Xirivia, Mesclum, Kiwis, Llimones, Mandarines, Alvocat, Cúrcuma fresca, Gingebre fresc.

  • CALÇOTS a 0,15 €/unitat o 3,75 €/ manat de 25 u.
  • Safata vegetal per caldo: 2,80 €
  • Mongetes del ganxet noves a 7 €/kg.
(Podeu consultar el Llistat de Preus  a la pestanya de "Productes")

Més Productes PER Afegir:  



QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada