En la cistella d'aquesta setmana ja anirem degustant més la tardor, encara que no se'ns acabi de mostrar . Les temperatures son altes, i permeten que algunes plantes encara resisteixin, però altres com les tomaqueres ara sí que ja han donat tot el que havien de donar.
Remolatxa |
També us voliem informar d'avançada, i per les vostres previsions, que la setmana del 28 de octubre, aprofitant que son fires a Girona, farem una part de les nostres vacances, i ens tornarem a trobar la setmana del 4 de novembre.
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:
- 1 kg. Carbassa
- 1 Àpit
- 400 gr. Pebrots
- 1 m. Remolatxa (veieu propietats a "Receptes")
- 1 kg. Moniato
- 1 Enciam
- 1 kg. Patates
- 1/2 kg. Cebes
- 1/2 kg. Mandarines (d'Andalusia)
- 750 gr. Plàtans
- 1 kg. Pomes Royal Gala
- 500 gr. Raïm
- Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
All sec, Bitxo, Col verda, Col Lombarda, Espinacs, Bledes, Tomàquet de penjar, Alvocat (d'Andalusia), Peres, Gingebre fresc, Cúrcuma fresca, Farigola, Sàlvia.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake fresc, Shiitake en pols, Llet i Iogurt "La Selvatana", Fruits secs , Pasta fresca, Mongetes de Sta. Pau, Suc de poma, Crema de Carbassó, Ratafia artesana.(Veure + info a "Productes Extres")
- 1,5 kg. Carbassa
- 1/2 kg. Espinacs
- 1 Àpit
- 500 gr. Pebrots
- 3 u. Bitxo de Girona
- 1 m Remolatxa
- 1/2 kg. Tomàquet de penjar
- 1 Enciam
- 1,5 kg. Patates
- 1 kg. Cebes
- 1 kg. Moniato
- 750 gr. Mandarines (d'Andalusia)
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Plàtans
- 700 gr. Raïm negre
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada