Amb la fresqueta que ja va fent, anirem deixant enrera els tomàquets d'amanir ,les mongetes, carbassons,...totes aquestes plantes ja estan acabant el seu cicle, per donar pas a les de tardor, que anirem degustant.
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:
Col verda |
- 400 gr. Espinacs
- 1 Àpit
- 400 gr. Pebrots
- 1 Col
- 350 gr. Tomàquet cherry
- 1 Enciam
- 1 kg. Patates
- 1/2 kg. Cebes
- 300 gr. Tomàquet de penjar
- 750 gr. Peres Conference
- 1 kg. Pomes Royal Gala
- 700 gr. Raïm negre moscat
- Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
All sec, Carbassa, Bitxo, Col Lombarda, Remolatxa, Tomàquet barreja per amanir, Gingebre fresc, Plàtans, Farigola, Sàlvia.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake fresc, Shiitake en pols, Llet i Iogurt "La Selvatana", Fruits secs, Pasta fresca, Mongetes de Sta. Pau, Suc de poma, Crema de Carbassó, Ratafia artesana.(Veure + info a "Productes Extres")
- 500 gr. Espinacs
- 1 Àpit
- 500 gr. Pebrots
- 500 gr. Tomàquet Cherry
- 1 kg. Tomàquet amanir
- 1 m Remolatxa
- 1 Col verda
- 1 Enciam
- 1 kg. Patates
- 1 kg. Cebes
- 300 gr. Tomàquet de penjar
- 1 kg. Peres Conference
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Plàtans
- 700 gr. Raïm negre moscat
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada