diumenge, 9 de febrer del 2014

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 10 DE FEBRER

Hola famílies !!!

Us hem de informar molt a desgrat nostre, que les pomes royal gala de casa ja s'han acabat. N'hem destinat una última part a fer-ne més suc, que la majoria de vosaltres ja l'heu probat, i podeu constatar que surt molt bo. Mirarem de trobar-ne alguna altre que pugui ser del més a prop possible.

Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:
CALÇOTS
  • 1/2 kg. Bledes
  • 1 m. Naps blancs
  • 1/2 kg. Cigrons
  • 1 kg. Patates
  • 1 Xicoina o Enciam                                                                          
  • 1 Brócoli 
  • 1 kg. Cebes                                                              
  • 700 gr. Pera Conférence (Navarra)
  • 1/2 kg. Kiwis                         
  • 1/2 kg. Mandarines                            
  • 1 kg. Taronges suc                                                                

    Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
    Llenties per coure, Carbassa, Ceba tendre, Col-i-flor, Pastanagues, Mesclum,  Remolatxa, Àpit, Xirivia,  Plàtans, Llimones, Gingebre fresc, Cúrcuma fresca, Julivert, Sàlvia i Farigola (rama)
    ***Safates vegetals per caldo -  2,5 €
    ***Calçots a 0,16 €/unitat, o 4 €/ manat de 25.

    LLENTIES, CIGRONS, MONGETES DEL GANXET, MONGETES SANTA PAU, SUC DE POMA, CREMA de CARBASSÓ ...tot això de PRODUCCIÓ PRÒPIA. (Veure +info a "Productes)
    Ratafia artesana.
    Shiitake fresc, Shiitake en pols, Fruits secs , i Pasta Fresca de la FUNDACIÓ ONYAR.
    Llet fresca i Iogurts naturals de LA SELVATANA 
    (Veure preus + info a "Productes Extres")
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
  • 750 gr. Bledes
  • 1 m. Remolatxa
  • 1 m. Naps blancs
  • 1 /2 kg. Cigrons
  • 1,5 kg. Carbassa
  • 1,5 kg. Patates
  • 1 Xicoina o Enciam
  • 1 Brócoli
  • 1 Col-i-flor
  • 1/2 kg. Pastanagues
  • 1 kg. Cebes
  • 1/2 kg. Plàtans
  • 700 gr. Pera Conférence
  • 1 kg. Taronges suc
  • 1/2 kg. Kiwis
  • 750 gr. Mandarines

 QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA  !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada