Esperem que us hagi anat molt be aquesta setmana de fires. Nosaltres ja tornem a ser aquí amb les forces una mica recuperades i amb menú de tardor.
Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:
- 1 Enciam
- 1 kg. Carbassa
- 1/2 kg. Pebrots
- 1 m. Porros petits
- 1 Bròquil Romanescu
- 1 kg. Patates
- 1/2 kg. Mandarines
- 750 gr. Peres
- 750 gr. Plàtans
- 1 kg. Pomes
- 1/2 kg. Magranes
- Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
Bledes, Col, Cebes, Tomàquet de penjar, Mongetes d'esclovellar, Remolatxa, Raïm, Farigola i Sàlvia (en rama).
Els productes per AFEGIR:
Shiitake fresc, Shiitake en pols, Llet i Iogurt "La Selvatana", Fruits secs, Pasta fresca, Mongetes de Sta. Pau, Suc de poma, Crema de Carbassó, Ratafia artesana.(Veure + info a "Productes Extres")
- 1 m. Remolatxa
- 1 Enciam
- 1,5 kg. Carbassa
- 1/2 kg. Bledes
- 1/2 kg. Pebrots
- 1 m. Porros petits
- 1 Col verda
- 1 kg. Cebes
- 1 Bròquil Romanescu
- 1 kg. Patates
- 750 gr. Mandarines
- 750 gr. Peres Conference
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Plàtans
- 1/2 kg. Magranes
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada