Per fi sembla que arriben algunes pluges que seran molt benvingudes per poder sembrar els cereals, i perque la tramuntana no faci caure tant les olives. Ara hem acabat de collir les mongetes de Sta.Pau i les mongetes del ganxet d'aquest any. Esperem que hàgin sortit tant be com els altres anys !!
- 1/2 kg. Llenties per coure
- 250 gr. Pebrots
- 1 m. Alls tendres
- 400 gr. Espinacs
- 1 kg. Patates Kennebeck
- 1 Col
- 1 Enciam
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Plàtans
- 750 gr. Mandarines
- 1/2 kg. Kiwis
- 1/2 kg. Magranes
- Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
Carbassa, Cebes, Alls secs, Remolatxa, Mesclum, Carxofes, Moniatos, Col-i-flor, Pastanagues, Caquis, Taronges, Julivert, Farigola i Sàlvia (en rama).
Els productes per AFEGIR:
- Mongetes de Sta. Pau, Mongetes del ganxet , Cigrons, Llenties, Suc de poma, Crema de Carbassó ...tot això de PRODUCCIÓ PRÒPIA.
Ratafia artesana.
Shiitake fresc, Shiitake en pols, Fruits secs , i Pasta Fresca de la FUNDACIÓ ONYAR.
Llet fresca i Iogurts de LA SELVATANA
(Veure preus + info a "Productes Extres")
- 2 Enciams
- 300 gr. Pebrots
- 1 m. Alls tendres
- 1 kg. Cebes
- 500 gr. Espinacs
- 1,5 kg. Patates
- 1/2 kg, Carxofes
- 1 Col
- 1 kg. Carbassa
- 1/2 kg. Llenties per coure
- 1 kg. Pomes
- 750 gr. Plàtans
- 1/2 kg. Magrana
- 750 gr. Mandarina
- 1/2 kg. Kiwis
- 1 r. Julivert
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada