Aquesta setmana és una de les més boniques que viu Girona, amb tota la creativitat , bon gust i imaginació que s'amaga per tots els seus racons .
Amb les flors també es poden acompanyar molts plats !! Si voleu descobrir-ne alguns secrets, podeu informar-vos a la pàgina de la Iolanda Bustos, amb la seva cuina silvestre i altres curiositats com "els contes que es mengen" per els més petits. És molt interessant !
I amb la cistella de 20 € d'aquesta setmana hi trobareu:
- 1 kg. Faves + ramillet de menta
- 1 m. Ravanets
- 1 Enciam
- 1 m. Ceba tendre
- 1/2 kg. Pastanagues
- 250 gr. Tomàquet Xerry
- 1 Àpit
- 750 gr. Plàtans
- 1 kg. Taronja suc
- 400 gr. Maduixes
- 1/2 kg. Nespres
Alls tendres, Bledes, Porros, Alls secs, Pèsols, Ceba, Alvocat, Fonoll, Kiwis, Julivert, Sàlvia, Farigola.
Els productes per AFEGIR:Shiitake fresc, Shiitake en pols, Llet i Iogurt "La Selvatana", Fruits secs, Pasta fresca, Mongets de l'ull rós, Mongetes de Sta. Pau, Mongetes del ganxet, Suc de poma, Col-i-flor en vinagre (Veure + info a "Productes Extres")
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
- 1 kg. Faves + ram.Menta
- 1 kg. Pèsols
- 1 m. Ravanets
- 1 m. Alls tendres
- 1 Enciam
- 1/2 kg. Bledes
- 1 m. Ceba tendre
- 750 gr. Pastanagues
- 250 gr. Tomàquet xerry
- 1 Àpit
- 750 gr. Plàtans
- 1,5 kg. Taronja suc
- 1/2 kg. Maduixes
- 1/2 kg. Nespres
Agraïm la vostra comprensió !!
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA DE FLORS !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada