Aquesta setmana ens agradaria fer-vos un apunt sobre
l'Escarola. Potser alguns de vosaltres ja ho heu probat,
però a més de fer-la amb amanida, també la podeu fer
bullida com un verdura i trinxada amb patata, que queda molt be !!
També us adjuntem un enllaç, on hi podreu sentir en Jeroni i l'Isma Prados parlant del Céleri , o Api-rave , donant informació molt interessant sobre aquests productes més desconeguts. Que ho disfruteu !
http://www.rtve.es/alacarta/audios/art-teca/art-teca-26-gener-2013/1674760/
Amb la cistella de 20 € us oferim :
- 1 Escarola
- 1 kg. Carbassa
- 1 m. Alls tendres
- 1 kg. Cebes
- 1 Enciam
- 1/2 kg. Pastanagues
- 1 Céleri
- 1 m. Naps negres
- 1/2 kg. Plàtans
- 750 gr. Mandarines
- 1 kg. Taronges
- 1 kg. Pomes
Àpit, Fonoll, Xicoina, Brócoli, Col-i-flor,
Porros, Bledes, Nap blanc, Patates, Kiwis,
Llimones.
Els productes per AFEGIR:
Shiitake, Fruits secs, Llet i Iogurts "La Selvatana",
Suc de poma, Compota de poma, Mongetes de
Santa Pau, Mongets de l'ull rós.
***CALÇOTS (0,15€/u)
Amb la cistella de 30 € us oferim:
- 1 Escarola
- 1,5 kg. Carbassa
- 1 m. Alls tendres
- 1 Àpit
- 1 kg. Cebes
- 1,5 kg. Patates
- 1 Enciam
- 1 Bròquil o Col-i-flor
- 1 kg. Pastanagues
- 1 Céleri
- 1 m. Naps negres
- 750 gr. Plàtans
- 1 kg. Mandarines
- 1 kg. Taronges
- 1 kg. Pomes
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada