Hola famílies !!
Aquest any, a més de fer blat de moro per menjar, també hem fet blat de moro per fer crispetes. Surten boníssimes !!! (en una paella amb una mica d'oli i sal, quan sigui calent l'oli poseu-hi el blat de moro-en una sola capa- tapeu i espereu que saltin. Les traiem de seguida i afegiu el que volgueu: salt, espècies,sucre,...)
Aquesta setmana amb la cistella de 23 € us oferim:
- 500 gr. Albergínies
- 1/2 Apit
- 1 kg. Moniatos (taronja,lila)
- 500 gr. Mongeta tendre
- 500 gr. Cogombre
- 1 Carbassa potimarron o 1/2provençal
- 1 kg. Patates
- 1 Enciam
- 100 gr. Alls secs
- 1/2 Meló o 1/2 Síndria
- 1 kg. Pomes Royal Gala
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
- 1 Carbasssa Potimarron o 1/2 Provençal
- 500 gr. Mongeta tendre
- 1/2 Àpit
- 500 gr. Pebrots
- 700 gr. Albergínies
- 500 gr. Llenties o Cigrons
- 150 gr. Blat de moro per crispetes
- 500 gr. Cogombre
- 1 kg. Moniatos
- 1 Enciam
- 1'5 kg. Patates
- 500 gr. Cebes
- 1/2 Meló o 1/2 Síndria
- 1 kg. Pomes Royal Gala
Blat de moro per fer crispetes, Cebes, Pebrot cayenne (picant), Pebrot verd/vermell,Pebrot bitxo de Girona, Remolatxa, Pomes Granny Smith(dubte),Llenties, Cigrons, Codony, Julivert.
Ametlles amb clova dels nostres ametllers!
Per Afegir:
- Altre fruita o verdura que podeu veure al llistat de preus a la pestanya de "Productes"
- Ametlles amb clova dels nostres ametllers!
- Suc de Poma de les nostres pomes.
- Mongetes del ganxet i Mongets de l'ull ros.
(Podeu consultar tots els productes vigents de temporada i els preus, a la pestanya de"Productes" )
Dies de lliurament: Dimarts tarda-vespre / Dimecres matí .
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada