Hola famílies !!
Disfrutem d'aquests excel.lents aliments d'estiu!!!
La carbassa potimarron és molt gustosa i de polpa molt ferma. És molt fàcil de cuinar perque no s'ha de pelar! només tallada a trossets i la pell es cou com la polpa. Tant per saltejar, com per rissottos, com per fer crema...serveix per tot!!
Igualment amb el blat de moro fresc. Atreviu-s'hi els que no l'heu probat! És molt dolç i cruixent! Es pot escaldar i menjar a mossegades amb mantega o salsa, i també es pot fer a la brasa.
Aquesta setmana amb la cistella de 23 € us oferim:
Carbassa Potimarron |
- 1 Carbassa Potimarron (carbassa d'estiu mooolt gustosa i polpa molt ferma)
- 2 capses Blat de Moro fresc (molt fresc i cruixent!!)
- 1 kg. Patates
- 500 gr. Albergínies
- 400 gr. Pebrot Bitxo de Girona i Pebrot verd
- 1 Cogombre
- 1 kg. Tomàquet madur
- 350 gr Tomàquet cirerol (cherry)
- 700 gr. Tomàquet amanir (barreja varietats tradicionals)
- 1/2 Meló (Canaria o Gàlia)
- 1/2 Síndria
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
Blat de moro |
- 2 capses de Blat de Moro fresc
- 1 Carbassa Potimarron
- 1 kg. Carbassó
- 700 gr. Albergínies(blanca,lila, rodona)
- 500 gr. Cogombre
- 400 gr. Pebrot Bitxo i Pebrot verd
- 1 m. Remolatxa de colors
- 1 kg. Patates
- 500 gr. Tomàquet Cirerol (cherry)
- 700 gr. Tomàquet amanir (barreja varietats tradicionals)
- 1 kg. Tomàquet madur
- 1/2 Síndria
- 1/2 Meló (Canari o Gàlia)
- 1 m. Alfàbrega
Productes per Canviar o Afegir:
Alls secs, Api-rave, Carbassó, Cebes, Enciam , Pebrot verd Italià, Pebrot cayenne (picant), Remolatxa, Prunes Clàudia, Llimones, Alfàbrega, Cigrons, Llenties.
Per Afegir:
- Altre fruita o verdura que podeu veure al llistat de preus a la pestanya de "Productes"
- Suc de Poma de les nostres pomes.
- Oli d'oliva de 1a.premsada, varietat argudell i arbequina.
- Mongetes del ganxet i Mongets de l'ull ros.
(Podeu consultar tots els productes vigents de temporada i els preus, a la pestanya de"Productes" )
Dies de lliurament: Dimarts tarda-vespre / Dimecres matí .
QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada