dissabte, 25 de gener de 2014

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 27 DE GENER

Hola famílies !!!

Aquesta setmana us adjuntem una idea de recepta per combinar els naps negres, que son molt bons i a la vegada molt desconeguts. La trobareu a l'apartat de "Receptes".

Amb la cistella de 20 € hi trobareu:
Ampliar foto
Naps negres
  • 1/2 kg. Llenties (per coure)
  • 1/2 kg. Brócoli
  • 1 Escarola (de cabell d'àngel)
  • 1 kg. Patates
  • 1 m. Ceba tendre  
  • 1/2 kg. Pastanagues                                                                       
  • 600 gr. Naps negres
  • 1 Àpit                                       
  • 700 gr. Mandarines                                            
  • 1 kg. Taronges suc                
  • 1/2 kg. Kiwis
  • 1 kg. Pomes Royal Gala                                                  

    Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
    Cigrons per coure, Mesclum, Enciam, Xicoina, Cebes, Carbassa, Col, Col-i-flor, Bledes, Remolatxa, Xirivia, Plàtans, Peres, Llimones, Gingebre fresc, Cúrcuma, Julivert, Sàlvia i Farigola (rama)
    ***Safates vegetals per caldo - 2,5 € 
    ***Calçots 0,16 €/unitat o 4 € el manat de 25 unitats.
    Mongetes de Sta. Pau, Mongetes del ganxet , Cigrons, Llenties, Suc de poma, Crema de Carbassó ...tot això de PRODUCCIÓ PRÒPIA.
    Ratafia artesana.
    Shiitake fresc, Shiitake en pols, Fruits secs , i Pasta Fresca de la FUNDACIÓ ONYAR.
    Llet fresca i Iogurts naturals de LA SELVATANA
    (Veure preus + info a "Productes Extres")
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
  • 1/2 kg. Llenties (per coure)
  • 1 m. Ceba tendre
  • 1/2 kg. Bledes
  • 1 Escarola (de cabell d'àngel)
  • 1 Enciam
  • 1 kg. Cebes
  • 1 kg. Patates
  • 1/2 kg. Pastanagues
  • 750 gr. Naps negres
  • 1 Àpit
  • 1/2 kg. Brócoli
  • 1/2 kg. Plàtans
  • 1 kg. Pomes Royal Gala
  • 1,5 kg. Taronges suc
  • 750 gr. Mandarines
  • 1/2 kg. Pera Conference
  • 1/2 kg. Kiwis

 QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA  !!!

Cap comentari:

Publica un comentari