divendres, 18 d’octubre de 2013

CISTELLA DE LA SETMANA DEL 21 DE OCTUBRE

Hola famílies !!
En la cistella d'aquesta setmana ja anirem degustant més la tardor, encara que no se'ns acabi de mostrar . Les temperatures son altes, i permeten que algunes plantes encara resisteixin, però altres com les tomaqueres ara sí que ja han donat tot el que havien de donar.

Remolatxa

També us voliem informar d'avançada, i per les vostres previsions, que la setmana del 28 de octubre, aprofitant que son fires a Girona, farem una part de les nostres vacances, i ens tornarem a trobar la setmana del 4 de novembre.


Aquesta setmana amb la cistella de 20 € hi trobareu:
  • 1 kg. Carbassa
  • 1 Àpit
  • 400 gr. Pebrots                                                          
  • 1 m. Remolatxa (veieu propietats a "Receptes")
  • 1 kg. Moniato
  • 1 Enciam                                                                                   
  • 1 kg. Patates                                                                                         
  • 1/2 kg. Cebes
  • 1/2 kg. Mandarines (d'Andalusia)
  • 750 gr. Plàtans
  • 1 kg. Pomes Royal Gala
  • 500 gr. Raïm

    Els productes per CANVIAR o AFEGIR:
    All sec, Bitxo, Col verda, Col Lombarda, Espinacs, Bledes, Tomàquet de penjar, Alvocat (d'Andalusia), Peres, Gingebre fresc, Cúrcuma fresca, Farigola, Sàlvia.

    Els productes per AFEGIR:
    Shiitake fresc, Shiitake en pols, Llet i Iogurt "La Selvatana", Fruits secs , Pasta fresca, Mongetes de Sta. Pau,  Suc de poma, Crema de Carbassó, Ratafia artesana.(Veure + info a "Productes Extres")
      
I amb la cistella de 30 € hi trobareu:
  • 1,5 kg. Carbassa
  • 1/2 kg. Espinacs
  • 1 Àpit
  • 500 gr. Pebrots
  • 3 u. Bitxo de Girona
  • 1 m Remolatxa
  • 1/2 kg. Tomàquet de penjar
  • 1 Enciam
  • 1,5 kg. Patates
  • 1 kg. Cebes
  • 1 kg. Moniato
  • 750 gr. Mandarines (d'Andalusia)
  • 1 kg. Pomes
  • 750 gr. Plàtans
  • 700 gr. Raïm negre


QUE TINGUEU MOLT BONA SETMANA !!!

Cap comentari:

Publica un comentari