Que vagi de gust !!
XARRUP DE TOMÀQUET, ÀPIT I COGOMBRE.
INGREDIENTS:
-
6 tomàquets.
-
1 cogombre.
-
1 penca d’àpit.
-
200g de boletes de mozzarella o toffu.
-
1 culleradeta d’oli d’oliva.
-
Pebre i sal.
ELABORACIÓ:
Pela el cogombre i talla’l a
trossets. Pela i talla els tomàquets a quarts. Posa-ho tot al got de la
batedora, s’hi afegeix unes cullerades d’aigua i es tritura fins a obtenir una
crema.
Un cop es té la crema, es passa
pel colador xinès per treure qualsevol resta de pell o llavors. S’hi posa sal i
pebre i es deixa a la nevera reposant aproximadament uns 30 minuts. Mentrestant es neteja l’àpit, retirant els
fils del costat, un cop rentat es talla a dauets.
Ara ja es pot posar la crema en
gotets de xarrup i s’hi afegeix l’àpit, l’amanim amb una mica d’oli i
s’acompanya, en un bol a part, de les boletes de mozzarella o toffu tallat a
daus .
Si es vol es pot fer tipus
“gazpacho”, en comptes de xarrups, però aleshores cal tenir en compte les
quantitats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada