dilluns, 16 de setembre de 2013

RECEPTA DE XARRUP DE TOMÀQUET

Ara que encara hi ha tomàquets madurs bons, aprofitem i us passem una recepta que ens ha passat una clienta de Llagostera, i queda bonísssim !!!

Que vagi de gust !!

XARRUP DE TOMÀQUET, ÀPIT I COGOMBRE.

INGREDIENTS:

-      6 tomàquets.

-      1 cogombre.

-      1 penca d’àpit.

-      200g de boletes de mozzarella o toffu.

-      1 culleradeta d’oli d’oliva.

-      Pebre i sal.

ELABORACIÓ:

Pela el cogombre i talla’l a trossets. Pela i talla els tomàquets a quarts. Posa-ho tot al got de la batedora, s’hi afegeix unes cullerades d’aigua i es tritura fins a obtenir una crema.

Un cop es té la crema, es passa pel colador xinès per treure qualsevol resta de pell o llavors. S’hi posa sal i pebre i es deixa a la nevera reposant aproximadament uns 30 minuts.  Mentrestant es neteja l’àpit, retirant els fils del costat, un cop rentat es talla a dauets.

Ara ja es pot posar la crema en gotets de xarrup i s’hi afegeix l’àpit, l’amanim amb una mica d’oli i s’acompanya, en un bol a part, de les boletes de mozzarella o toffu tallat a daus .

Si es vol es pot fer tipus “gazpacho”, en comptes de xarrups, però aleshores cal tenir en compte les quantitats.

Cap comentari:

Publica un comentari