Us enviem una altre recepta molt senzilla i bona per donar una altre sortida als bitxos que ens ha enviat la Mercè de Girona ...MOLTÍSSIMES GRÀCIES A AQUESTES CLIENTES TAN TREMPADES !!!
"Patates a lo pobre", amb bitxo de Girona. Aquest plat és boníssim!
Peleu les patates i talleu-les d'una mida semblant a com ho feu per la truita de patates, curtes, planes i gruixudetes. Fregiu les patates a la paella amb un dit d'oli ben calent, baixant el foc de seguida -han de quedar rosses però meloses, no pas cruixents.
Salem i hi afegim un parell o tres de bitxos tallats a tiretes gruixudes, remenant de tant en tant.
Quan ja quasi estiguin fetes, puguem el foc per enrossir.
Opcional:
En un morter, feu una picada amb un gra d'all i una culleradeta de vinagre blanc, i les llavors del bitxo si voleu.
Just quan les patates ja estiguin al punt, afegiu la picada, doneu un parell de voltes perquè es barregi tot i apagueu el foc.
(la picada és opcional però hi queda molt bé!)
Salem i hi afegim un parell o tres de bitxos tallats a tiretes gruixudes, remenant de tant en tant.
Quan ja quasi estiguin fetes, puguem el foc per enrossir.
Opcional:
En un morter, feu una picada amb un gra d'all i una culleradeta de vinagre blanc, i les llavors del bitxo si voleu.
Just quan les patates ja estiguin al punt, afegiu la picada, doneu un parell de voltes perquè es barregi tot i apagueu el foc.
(la picada és opcional però hi queda molt bé!)
Si teniu cap idea o recepta que volgueu compartir, ja sabeu...aquí pot ser una bona opció !!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada